КИЕВ
16:50
Брюссель
15:50
Москва
17:50
Четверг, 28 марта 2024

Новости



Петро Порошенко прибув на допит до ДБР

12 августа, 10:00  Политическая  Украина

П'ятий Президент Петро Порошенко прибув на допит у Державне бюро розслідувань.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.


 

 

 

 

 

Підтримати Порошенка під будівлю ДБР прийшли також його молодші діти: син Михайло та доньки Олександра і Євгенія - та їхні друзі. Дехто з них тримає символіку партії "Європейська солідарність".


У руках у дітей експрезидента - гасла "Четверта влада чи п'ята колона?", "ДБР, чистіть владу, а не медіа", "Свободі слова - Труба". Останню фразу вони скандують.


Наразі під ДБР проходить також мітинг противників Порошенка.


Біля будівлі ДБР чергують представники Нацгвардії і поліції, медики карети "швидкої допомоги".


Раніше в.о. керівника відділу щодо роботи з громадськістю та ЗМІ відомства Максим Білоусенко cказав у коментарі Укрінформу, що слідчий має намір допитати експрезидента у справі стосовно можливого ухилення від сплати податків під час купівлі ТОВ "Телеканал "Прямий".


Як повідомлялося, директор Державного бюро розслідувань Роман Труба раніше заявив, що його відомство розслідує 11 кримінальних проваджень, у яких фігурує п'ятий Президент України Петро Порошенко.


Своєю чергою адвокат Порошенка спростував цю інформацію, заявивши, що експрезидент проходить лише як свідок у двох справах ДБР.


25 липня Порошенко був на допиті в ДБР у справі про продаж заводу «Кузня на Рибальському».


Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що Порошенку не вручали підозр у жодній відкритій кримінальній справі, в кожній із них він є свідком.

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу