КИЕВ
22:27
Брюссель
21:27
Москва
23:27
Вторник, 23 апреля 2024

Новости



Депутат-мажоритарник від «Слуги народу» фінансував партію Мураєва — «Схеми»

07 августа, 12:28  Политическая  Украина
Андрій Одарченко

Переможець на виборах до Верховної Ради України у 170 окрузі в Харкові від партії «Слуга народу» Андрій Одарченко у 2018 році вніс майже 200 тисяч гривень на рахунок партії «Наші». Лідером цієї політсили є депутат 8-го скликання від «Опозиційного блоку» Євгеній Мураєв.


Про це йдеться в розслідуванні журналістів програми «Схеми». Зазначається, що Одарченко зробив два грошові внески на рахунки партії Мураєва на загальну суму 198,5 тисяч гривень.


Сам Одарченко це заперечує.


За даними журналістів, Одарченко через бізнес свого батька Миколи Одарченка пов'язаний із високопоставленим прикордонником часів Віктора Януковича (і експомічником сина генпрокурора часів Януковича Віктора Пшонки ? Артема Пшонки) Вадимом Слюсарєвим, якого називають «тіньовим куратором» штабу «Слуги народу» у Харкові. 


Одарченко запевняє, що товаришує зі Слюсарєвим, однак «жодних настанов з приводу роботи у Верховній Раді» той йому не давав. Серед інших майбутніх народних депутатів-мажоритарників від партії «Слуга народу» із Слюсарєвим, як виявили «Схеми», пов'язані переможець в 173-му окрузі Олександр Бакумов, в 179-му - Олексій Кучер та у 181-му - Дмитро Микиша. Деякі з них заперечили такий зв'язок зі Слюсарєвим або просто запевнили, що знайомі.

 

 

Джерело:Громадське

 

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу