КИЕВ
00:53
Брюссель
23:53
Москва
01:53
Пятница, 29 марта 2024

Новости



ДБР розслідує незаконне переправлення Віктора Януковича через держкордон України за підробленими документами

06 августа, 12:00  Политическая  Украина
Віктор Янукович

Державне бюро розслідувань розслідує можливі факти організації незаконного переправлення через державний кордон України 4-го президента України (2010-2014) Віктора Януковича.

Про це ідеться на сторінці ДБР у соцмережі Facebook.


 

 

«Слідчі ДБР перевірять інформацію щодо організації колишнім Президентом України незаконного переправлення через державний кордон України з використанням завідомо підроблених документів», - повідомили у відомстві.


Досудове розслідування розпочато за ознаками кримінальних злочинів передбачених: ч.1 ст.366 (службове підроблення), ч.1 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України), ч.4 ст.358 (використання завідомо підробленого документа ) Кримінального кодексу України.


24 січня Оболонський районний суд Києва 24 січня заочно засудив екс-президента Віктора Януковича до 13 років в'язниці у справі про держзраду. Захисники Януковича заявили, що планують оскаржити вирок суду.


Зазначимо, що 23 січня адвокат Віктора Януковича Віталій Сердюк повідомив, що він та екс-президент не отримували повісток до суду у справі про держзрду.


Раніше на судових дебатах адвокати намагалися переконати суд у тому, що Янукович утік внаслідок «державного перевороту».


Процес над колишнім президентом України Віктором Януковичем, якого звинувачують у державній зраді, завершився - 5 грудня судді відправилися до кімнати для нарад, щоб винести вирок. Янукович так і не виступив у суді з останнім словом через нібито отриману травму.

 

 

 

Джерело:Громадське

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook

Читайте также









Обзор сети

Разместить рекламу