КИЕВ
11:14
Брюссель
10:14
Москва
12:14
Вторник, 16 апреля 2024

Новости



Партія «Слуга народу» назвала умову включення самовисуванців до фракції

23 июля, 17:50  Политическая  Украина
Верховна Рада України

Очільник політичної партії «Слуга народу» Дмитро Разумков висловився щодо приєднання депутатів-самовисуванців до її парламентської  фракції. За його словами, такий варіант теоретично можливий, але для цього нардепам слід пройти перевірку.


 

 

 

«Це треба буде обговорювати, зокрема, на фракції. Залежить від того, хто ці люди», - відповів Разумков на питання про самовисуванців в інтерв'ю Інтерфакс-Україна.


«Це може бути за тим самим принципом, як ми відбирали кандидатів від партії на виборах. Можливо, він буде десь видозмінений», - додав глава партії «Слуга народу».


Нещодавно Разумков  розповів про неможливість амністії для терористів і повідомив про плани зняти депутатську недоторканність.


Нагадаємо, у неділю, 21 липня, в Україні проходили позачергові вибори до Верховної Ради. Явка на виборах стала найнижчою за часи незалежності та склала 49,8%.


За результатами підрахунку 92,65% електронних протоколів на позачергових виборах до Верховної Ради,  за партію «Слуга народу» проголосували 43.12%  (5 772 293) виборців. Також у ЦВК оприлюднили переможців на мажоритарці.


«Слуга народу» показала найкращий результат в історії виборів України та встановила декілька рекордів. Партія зможе одноосібно сформувати більшість у новій Верховній Раді після парламентських виборів


Також стало відомо, що «Слуга народу» почала неофіційне узгодження комітетів Верховної Ради нового скликання.

 

 

 

Джерело:UA.NEWS

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу