КИЕВ
03:45
Брюссель
02:45
Москва
04:45
Пятница, 29 марта 2024

Новости



У президента Зеленського хочуть скоротити до мінімуму кількість міністерств

16 июля, 13:06  Политическая  Украина
Президент Володимир Зеленський

Реформування Кабінету міністрів України після позачергових парламентських виборів передбачатиме, зокрема, зменшення кількості міністерств.


 

 

 

 

 

Про це повідомив заступник голови Офісу Президента Руслан Рябошапка під час брифінгу в рамках форуму "Встановлення справедливості - порядок денний для майбутнього парламенту" у вівторок, повідомляє кореспондент Укрінформу.


"Кількість міністерств буде мінімізована. Але ми повинні враховувати, що можуть бути коаліційні переговори з партнерами і, відповідно, формат Кабінету міністрів може змінюватися з урахуванням коаліційних домовленостей", - сказав Рябошапка.


Як повідомлялося, Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пропонував у майбутньому скоротити кількість міністерств до 12 з нинішніх 19 з метою оптимізації роботи всього уряду.


Окрім того, радник Зеленського з політичних питань Микита Потураєв заявляв, що команда Президента України Володимира Зеленського планує ліквідувати Міністерство інформаційної політики, а також об'єднати Національну раду з питань телебачення і радіомовлення з Державним комітетом телебачення і радіомовлення.

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook

Читайте также









Обзор сети

Разместить рекламу