КИЕВ
18:12
Брюссель
17:12
Москва
19:12
Четверг, 25 апреля 2024

Новости



Новообраний президент Європарламенту Давід-Марія Сассолі не очікує змін позиції Євроради, ЄК або ЄП щодо санкцій проти РФ за агресію щодо України

03 июля, 17:56  Политическая  Украина
Новий прзидент Європарламенту Давід-Марія Сассолі

Новий президент Європейського парламенту Давід-Марія Сассолі (David-Maria Sassoli) не очікує змін у позиції Європарламенту щодо санкцій, введених Європейським Союзом стосовно Росії через її агресію проти України.


 

 

 

 

"Наскільки мені відомо, ніхто не пропонував змінити позицію. Наскільки мені відомо, з цього питання триває обговорення. Я не думаю, що в найближчому майбутньому будуть якісь зміни у позиції Європейської Ради, Європейської Комісії або політичних груп парламенту", - заявив Сассолі в середу в Страсбурзі на прес-конференції, відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна".


При цьому він не озвучив власної позиції з цього питання, а також не відповів на запитання про будівництво газопроводу "Північний потік-2" та європейські прагнення України.


Як повідомлялося, італійця від групи соціалістів Давіда-Марію Сассолі було обрано в середу в Страсбурзі новим президентом Європейського парламенту.

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook

Читайте также









Обзор сети

Разместить рекламу