КИЕВ
19:38
Брюссель
18:38
Москва
20:38
Четверг, 18 апреля 2024

Новости



В НАЗК знайшли порушення у звітах 18 партій

26 июня, 20:01  Политическая  Украина
НАЗК

Національне агентство з питань запобігання корупції затвердило 115 висновків за результатами аналізу звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру за І квартал 2019 року, у 18 звітах виявлено порушення.

 

 

 

 

Про це інформує пресслужба відомства.


Зазначається, що висновки підготовлені за результатами аналізу Звітів політичних партій, які не є одержувачами коштів, виділених з Державного бюджету України на фінансування статутної діяльності.


«Висновки за звітами політичних партій «Відродження України», «Миру і розквіту», «Промисловців і підприємців України», «Нова європейська Україна», «Партія регіонів», «Справа», «Народно-трудовий союз України», «Солідарність правих сил», «Майбутнє країни», «Самоврядна українська держава», «Духовна Україна», «Українська громадська рада», «Нові обличчя», «Партія Наталії Королевської «Україна-вперед!», «ВО «Черкащани», «Соціалісти», «Відродження», «Партія сильної влади» містять інформацію про порушення порядку подання звіту політичної партії та встановленого порядку надання або отримання внеску на підтримку політичної партії, за що передбачена відповідальність за статтями 212-21, 212-15 Кодексу України про адміністративні правопорушення», - йдеться у повідомленні.


У відомстві нагадали, що за І квартал 2019 року до НАЗК надійшли 267 звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру. Перші 62 висновки були затверджені рішенням Національного агентства на засіданні 31 травня 2019 року.

 

 

 

Джерело:Укрінформ

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу