КИЕВ
03:01
Брюссель
02:01
Москва
04:01
Среда, 17 апреля 2024

Новости



Суд відкрив для Саакашвілі шлях у Верховну Раду

21 июня, 12:02  Политическая  Украина
Саакашвілі

Печерський районний суд Києва  визнав факт безперервного проживання Міхеїла Саакашвілі в Україні протягом 5 років, що дозволяє йому балотуватися у народні депутати на дострокових парламентських виборах.


Відповідне відео з зали суду опублікував Саакашвілі у Facebook.

 

"Суд виніс справедливе рішення щодо моєї можливості брати участь у парламентських виборах. Ще на крок ближче до перемоги", - написав екс-очільник Одеської ОДА.


На відео суддя зачитав рішення, у якому зазначалося, що суд вирішив задовольнити апеляційну скаргу Саакашвілі щодо його проживання в Україні.


Зокрема, "встановити факт безперервного, на законних підставах, проживання Міхеїла Саакашвілі на території України з 23 лютого 2014 року до 6 червня 2019 року".


Після оголошеного рішення судді, Саакашвілі зазначив, що відчувається інша атмосфера в Україні, хоча ще недавно були чіткі інструкції завадити йому в його прагненнях.


Він підкреслив, що сьогодні немає тиску на суд.

"Я більш ніж 13 років проживав в України, навчався в Україні, отримав диплом, два роки мав строкову службу в Україні, брав участь у Майданах і був частиною влади і тепер зі своєю командою хочу допомогти президенту Зеленському побороти корупцію в Україні", - сказав Саакашвілі.


За його словами, він може жити і працювати у будь-якій країні Євросоюзу, а тепер і в Україні.

 

 

Джерело:Українська Правда

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook

Читайте также









Обзор сети

Разместить рекламу