КИЕВ
12:42
Брюссель
11:42
Москва
13:42
Пятница, 29 марта 2024

Новости



У поліції прокоментували обставини загибелі нардепа Тимчука

19 июня, 15:01  Политическая  Украина
Начальник ГУ Нацполіції у Києві Андрій Крищенко

Слідчо-оперативна група з'ясовує всі обставини загибелі нардепа Дмитра Тимчука, якого знайшли із вогнепальним пораненням. Наразі, поки тривають усі експертизи, не беруться конкретизувати, чи це справді було вбивством з необережності.Про це під час брифінгу, який транслював телеканал ZIK, розповів начальник ГУ Нацполіції у Києві Андрій Крищенко.

 

Він розповів: о 12:15 до правоохоронців надійшла інформація про труп чоловіка із вогнепальним пораненням. Патрульна поліція та слідчо-оперативна група виїхали за цією адресою. Інформація підтвердилась.

 

«Візуально є вогнепальне поранення, щось більш конкретизувати зараз не можемо. Тривають слідчі дії, огляд місця події, там є судово-медичні експерти, експерти-криміналісти. Вони встановлюють більш детальну картину», - розповів Крищенко.

Окрім того, слідчі опитують сусідів, усіх, хто знав потерпілого.

 

«Вже є кримінальне провадження за статтею №115, це навмисне вбивство. Все розслідується ГУ Нацполіції в Києві», - прокоментував начальник київської поліції.

 

Він наголосив: після проведення слідчих дій можна буде більш детально конкретизувати це було вбивство з необережності чи злочин.

 

«До закінчення огляду події версії не будуються», - зазначив Крищенко.

 

«Поліцію викликала жінка, яка на той час перебувала в квартирі. Зараз ми з'ясовуємо їх стосунки», - додав Андрій Крищенко.

 

 

Джерело:ZIK

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу