КИЕВ
11:05
Брюссель
10:05
Москва
12:05
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Нардеп Вадим Новинський назвав війну на Донбасі "громадянським конфліктом"

10 июня, 15:00  Политическая  Украина

Також нардеп від "Опоблоку" виступає за прямі переговори з терористами.

 

Глава фракції "Опозиційного блоку" у Верховній Раді Вадим Новинський вважає, що на Донбасі - громадянський конфлікт.

 

"Дуже важливо зупинити цей громадянський конфлікт, наголошую, громадянський конфлікт на південному сході", - заявив він під час виступу на з'їзді "Опоблоку" в Києві, пишуть "Новости Донбасса". Також Новинський впевнений, що якщо для досягнення миру "потрібно вести прямі переговори з Луганськом, Донецьком та Москвою", то це "треба робити". Нагадаємо, що Росія розв'язала війну на Донбасі. Про факт військової присутності РФ на Донбасі свідчать неодноразово виявлені й захоплені у найманців українськими військовими зразки зброї російського виробництва.

 

Також є конкретні приклади участі російських військовослужбовців у бойових діях на Донбасі: наприклад, затримані поблизу населеного пункту Дзеркальний у Донецькій області 10 російських десантників, при яких були особисті документи та зброя.

 

У березні 2015-го року стало відомо про танкіста з Бурятії, він в інтерв'ю журналістам детально описав участь російських військ у боях на сході України.

 

У середині травня 2015 року українські військові під час бою біля міста Щастя Луганської області затримали двох бойовиків ? Євгенія Єрофєєва і Олександра Александрова. А 24 червня 2017 року українськими військовими у Луганській області був узятий у полон російський єфрейтор Віктор Агєєв.

 

 

 

Джерело: УНІАН

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу