КИЕВ
20:19
Брюссель
19:19
Москва
21:19
Среда, 24 апреля 2024

Новости



У Верховній Раді у середу розглянуть подання щодо відставки Павла Клімкіна

05 июня, 15:19  Политическая  Украина
Павло Клімкін

У Зеленського сподіваються на підтримку цього подання комітетом.

 На комітеті Верховної ради у закордонних справах у середу, 5 червня, мають розглянути подання щодо відставки глави Міністерства закордонних справ Павла Клімкіна. Про це заявив представник президента Володимира Зеленського у ВР Руслан Стефанчук, передає кореспондент РБК-Україна.

 

У президента сподіваються, що подання буде підтримане комітетом. "Після того, як у нас відбулось неприйняття відставки теперішнього уряду, президент України Володимир Зеленський вийшов з трьома ініціативами. Це внесення трьох подань. Зараз я знаходжусь у комітеті у закордонних справах для того, щоб представити перше подання президента. Це внесення подання на звільнення пана Клімкіна з посади міністра МЗС. Сподіваюсь, що це подання буде підтримано комітетом, щоб ми могли внести кандидатуру нового міністра МЗС, якого запропонує президент", - заявив Стефанчук.

 

Як писало РБК-Україна раніше, Зеленський 30 травня вніс до Верховної ради подання про звільнення двох міністрів і глави Служби безпеки України. Так, глава держави просить звільнити Павла Клімкіна з посади міністра закордонних справ, Степана Полторака - з посади міністра оборони. Третє подання стосується звільнення Василя Грицака з посади голови СБУ.

 

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Павло Клімкін оголосив про свою відставку ще 17 травня. 

 

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу