КИЕВ
09:41
Брюссель
08:41
Москва
10:41
Четверг, 18 апреля 2024

Новости



Святослав Вакарчук зустрівся зі спецпосланником Ангели Меркель

30 мая, 12:23  Политическая  Украина
Святослав Вакарчук

Лідер партії "Голос" і музикант Святослав Вакарчук провів зустріч зі спецпосланником канцлера Німеччини Ангели Меркель - Георгом Мільбрадтом. Він займається підтримкою реформ в Україні.

 

За інформацією прес-служби "Голосу", сторони під час зустрічі, що відбулася 29 травня, обговорили першочергові реформи в Україні. Найбільше уваги політики присвятили питанню децентралізації. За словами Святослова Вакарчука, його партія повністю підтримує цю реформу та після парламентських виборів працюватиме над її продовженням.

 

Децентралізація означає повну зміну політичного ландшафту для громад по всій країні. Протягом лише одного покоління у нас на місцевому рівні з'являться нові лідери та нові менеджери для держави. Ми є готовими підтримати закріплення децентралізації у Конституції,-наголосив Вакарчук.


Також він додав, що після виборів до Ради "Голос" братиме ще участь у місцевих виборах для створення національного руху. Мета політсили - зміна політичної культури в Україні.

 

Мільбрадт, зі свого боку, підкреслив, що його візит - радше не політичний, а для того, щоб налагодити роботу.

 

"Наша зацікавленість - сприяти Україні у процесі децентралізації. Децентралізація, на мою думку, є однією з найважливіших реформ, бо вона змінює спосіб мислення людей і допомагає розвивати країну - з локального рівня на національний", - зауважив представник Меркель.

 

 

Джерело: 24 Канал

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу