КИЕВ
20:01
Брюссель
19:01
Москва
21:01
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



Садовий хоче стати №1 у виборчому списку Самопомочі

29 мая, 17:56  Политическая  Украина
Андрій Садовий

Лідер "Самопомочі" Андрій Садовий повідомив журналістам, що має намір очолити список партії на позачергових виборах до Верховної Ради.

Про це він заявив під час форуму політичної сили у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я маю намір, якщо буде довіра однопартійців, я буду очолювати список", - сказав Садовий.

 

Першу п'ятірку виборчого списку буде сформовано та озвучено на з'їзді політичної партії "Об'єднання "Самопоміч" 8 червня, сказав журналістам голова виконкому партії "Самопоміч" Олег Лаврик під час форуму політичної сили.


"Перша п'ятірка списку буде сформована на з'їзді партії 8 червня. Сьогодні про неї говорити не будуть. Це можуть бути колеги, які сьогодні будуть прорейтинговані, це можуть бути колеги, які є діючими народними депутатами, але хто саме буде в першій п'ятірці, чиї прізвища, сьогодні ще це озвучено не буде. Це буде відомо на з'їзді", - сказав Лаврик.

 

Як розповів Лаврик, загальний список партії буде сформований із трьох частин: із списків народних депутатів, списку представників від обласних осередків та списку незалежних експертів.

 

Лаврик наголосив, що на сьогоднішній день згоду на балотування дали 15 народних депутатів, які вже прорейтинговані.

 

Наразі на форумі шляхом таємного голосування визначають рейтинги регіональних лідерів, висунутих обласними осередками політичної сили.

 

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський 20 травня під час інавгураційної промови оголосив про розпуск парламенту. 21 травня він підписав указ про дострокове припинення повноважень парламенту. У четвер, 23 травня, указ набув чинності після опублікування в "Урядовому кур'єрі".

 

Ввиборча кампанія позачергових виборів народних депутатів стартувала 24 травня. Позачергові вибори до ВР призначені на 21 липня 2019 року.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу