КИЕВ
14:42
Брюссель
13:42
Москва
15:42
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Команда Президента України новий концепт законопроекту про покарання за незаконне збагачення

22 мая, 17:41  Политическая  Украина

 

Команда Президента України Володимира Зеленського найближчим часом представить законопроект про покарання за незаконне збагачення, який передбачає новий концепт.


Про це заявив заступник глави Адміністрації Президента Руслан Рябошапка журналістам у кулуарах парламенту в середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.


"У нас є новий концепт, він дозволяє в тому числі реагувати на незаконно нажиті статки, які були нажиті до набрання чинності цим законом. Ми запропонуємо найближчим часом цей законопроект", - сказав Рябошапка.


Він зазначив, що цього вимагає суспільство.


"Крім того, є низка інших законів, які пов'язані з реформою судової системи, з відновленням справедливості, також правоохоронних органів, і низка економічних питань", - зазначив Рябошапка.


За його словами, Зеленський також готує законопроекти, пов'язані з перезавантаженням та вдосконаленням діяльності антикорупційних органів.


"У першу чергу - це Національне агентство з питань запобігання корупції, вдосконалення роботи системи електронного декларування. І крім того, вдосконалення роботи двох інших антикорупційних органів - НАБУ і САП, до яких у населення є великі запитання", - сказав заступник глави АП.


Як відомо, 26 лютого Конституційний Суд визнав неконституційною ст. 368-2 Кримінального кодексу, яка передбачала притягнення до кримінальної відповідальності чиновників за незаконне збагачення.

 

 

Джерело: Укрінформ 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу