КИЕВ
11:29
Брюссель
10:29
Москва
12:29
Четверг, 28 марта 2024

Новости



Гриценко й Тимошенко заявляють, що готові до дострокових виборів Ради

20 мая, 17:29  Политическая  Украина

 

Партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" та "Громадянська позиція" готові до участі в дострокових парламентських виборах.

 

Про це лідери зазначених політсил повідомили на своїх сторінках у Facebook.

 

Зокрема, лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко написала: "Я вітаю розпуск парламенту Президентом України. Я вважаю, що парламент напрацював на дострокові вибори, не приймаючи необхідні для країни закони. Наша команда цілком і повністю готова до дострокових парламентських виборів і без сумніву ми в них візьмемо сильну участь".

 

Водночас вона додала, що чинний парламент ще має ухвалити новий закон про вибори, закон про покарання за незаконне збагачення, змінити керівників силових органів - генпрокурора, голову СБУ, міністра оборони - та вирішити питання щодо зниження тарифів.

 

У свою чергу голова партії "Громадянський вибір" Анатолій Гриценко також зазначив, що підтримує дострокові вибори до Верховної Ради.

 

"Ми до них готові й візьмемо участь. Новій Раді й новому уряду потрібна нова якість - професійність і чесність. Тоді наша країна дійсно отримає шанс. Чекаємо Указу з датою голосування", - написав Гриценко.

 

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський під час інавгураційної промови 20 травня оголосив про розпуск Верховної Ради.

 

 

 

 

Джерело: Укрінформ

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу