КИЕВ
07:21
Брюссель
06:21
Москва
08:21
Четверг, 25 апреля 2024

Новости



Іван Апаршин заявив, що готовий очолити Міністерство оборони

25 апреля, 08:15  Политическая  Украина

Після зустрічі з Володимиром Зеленським та його командою виникало відчуття, що вони розуміють питання безпеки та оборони не досконало.

 

Втім, все це сприймається дуже серйозно.


Про це в ефірі хард-ток-шоу «DROZDOV» на телеканалі ZIK зазначив консультант Володимира Зеленського у сфері національної безпеки і оборони Іван Апаршин.


Він розповів, що після першого туру президентських виборів Анатолій Гриценко зустрічався з Володимиром Зеленським.


«Я не проінформований про те, що саме вони обговорювали. Наскільки я знаю, під час цієї розмови Анатолій Гриценко запропонував мене як експерта з питань безпеки і оборони. Володимир Зеленський погодився з цим», - розповідає радник Зеленського. 


Вже згодом відбулась зустріч і самого Апаршина з тодішнім кандидатом у президенти та його штабом, де обговорювались питання безпеки і оборони.


«У мене була дуже проста місія - я мав зустрітися з Володимиром Зеленським, довести до нього програму, з якою ми йшли як команда Анатолія Гриценка. Питання стояло про те, чи сприйме він те, що я можу до нього довести простою мовою», - зазначив Іван Апаршин.


З його слів, на зустрічі було доволі примітним, що усі члени команди слухали те, що до них доносили. Ба більше, сам Володимир Зеленський навіть коментував деякі питання.


«Наприклад, він питав, чому ми сьогодні кажемо про досягнення у плані забезпечення Збройних сил, а його друзі, які сьогодні на передовій, кажуть, що не мають нормального забезпечення. Далі він питав, чи питання оборонної сфери можна вирішити. Я сказав, що немає питань, які неможливо вирішити. Є питання, які вирішуються дуже швидко, а є ті, що вирішуються протягом року-двох», - запевняє експерт з питань оборони.


Втім, зазначає він, вже сьогодні можна ухвалити рішення, які у найближчій перспективі можуть покращити стан Збройних сил.


«Я побачив людину, яка спроможна сприймати інформацію. Я вийшов і мав відчуття, що я говорив з людиною, яка хоче розібратися. Я абсолютно переконаний, що він готовий ухвалювати рішення, які пропонує йому не одна сторона - він слухатиме різні думки і різні пропозиції», - певен Апаршин.


Резюмуючи, він зазначив, що було відчуття про те, що штаб Володимира Зеленського розуміє питання, пов'язані з оборонною сферою не детально, не досконало.


«Однак, все, що я говорив, сприймалося дуже серйозно. Ми обговорили і питання НАТО. Я навіть не переконував, а лише доводив до людей, що це в наших інтересах», - підсумував радник Володимира Зеленського.


Нагадаємо, Володимир Зеленський представив Івана Апаршина своїм консультантом у питаннях національної безпеки та оборони.


Сам Апаршин уже встиг пообіцяти, що усі причетні до корупційних схем в оборонній промисловості, а також винні у здачі Криму та найкривавіших епізодах війни на сході України будуть притягнуті до відповідальності.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу