КИЕВ
20:00
Брюссель
19:00
Москва
21:00
Четверг, 28 марта 2024

Новости



"Ця виборча кампанія є однією із найдорожчих", - наголосила Южаніна

16 апреля, 08:05  Политическая  Украина

Суспільство зможе дізнатися точну цифру, яку було витрачено на вибори, після того, як ми подамо звіт до Центральної виборчої комісії. Я думаю, це будуть сотні мільйонів гривень.


Про це в ефірі програми Vox populi на телеканалі ZIK заявила народний депутат України, голова Комітету Верховної Ради з питань податкової та митної політики, довірена особа кандидата в президенти України Петра Порошенка Ніна Южаніна.


Відповідаючи на запитання ведучого, скільки коштів кандидат у президенти України Петро Порошенко витратив на вибори, Ніна Южаніна зазначила:


«Все суспільство точну цифру дізнається після того, як ми подамо звіт до Центральної виборчої комісії. І загальний звіт з усіма витратами, напрямами, платіжними дорученнями буде опублікований на сайті Центральної виборчої комісії. Завтра будемо подавати тільки проміжний звіт, тому трошки треба почекати», - заявила довірена особа кандидата в президенти України Петра Порошенка. А на запитання глядачки, чи не краще було б витратити ті кошти, які кандидати в президенти пустили на передвиборчу кампанію, на «соціалку», Ніна Южаніна відповіла так:


«Справді, ця виборча кампанія є однією із найдорожчих. Але всі кошти, які витрачалися, вони йшли в економіку країни. Це кошти, які залишаються в країні, вони спрямовані на телеканали, на друковані матеріали в ЗМІ. Тому нічого поганого у витрачанні цих коштів я не бачу», - наголосила Южаніна.


А на «соціалку», продовжила народний депутат, будуть спрямовані інші кошти, які передбачені у бюджеті країни. 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу