КИЕВ
16:56
Брюссель
15:56
Москва
17:56
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Журналісти закликають кандидатів у президенти взяти участь у теледебатах 19 квітня в студії

11 апреля, 15:16  Политическая  Украина

Представники українських медійних організацій закликають кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського узяти участь у теледебатах 19 квітня в студії Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ).


У заяві журналістів, розміщеній на сайті НСТУ в четвер, наголошується на занепокоєнні ситуацією навколо дебатів між кандидатами в президенти перед другим туром президентських виборів.


"Проведення беззмістовної передвиборної кампанії неможливо заборонити на рівні законодавства. Але не повинно використовуватися відповідальними за країну і державу політиками. А з огляду на реальні питання безпеки, геополітичні та соціально-економічні виклики, перед якими стоїть Україна, така практика завдає величезної шкоди всьому суспільству", - йдеться в заяві.

 

Представники українських медіа закликають обох кандидатів узяти участь у теледебатах 19 квітня в студії НСТУ. У документі наголошується, що саме такі дебати за кошти державного бюджету передбачені статтею 62 закону "Про вибори президента України".


"Шоу на Олімпійському стадіоні ми підтримуємо як одну з можливих форм агітації кандидатів. Але воно не може замінити офіційних дебатів з чітко визначеними правилами їх проведення", - йдеться в заяві.

 

Джерело: interfax

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу