КИЕВ
12:49
Брюссель
11:49
Москва
13:49
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



Єгор Соболєв повідомив партію, що не буде з нею на наступних виборах

10 апреля, 13:10  Политическая  Украина

Нардеп від «Самопомочі» Єгор Соболєв повідомив партію, що не буде з нею на наступних виборах. Таким чином політик дав своїм колегам час підготувалась до майбутньої кампанії уже без нього.


Про це Соболєв розповів, відповідаючи на запитання журналістів у кулуарах Верховної Ради, звідки вів трансляцію телеканал ZIK.


«Я склав повноваження члена політради, члена проводу та партії і повідомив політсилу, що не буду з нею на наступних виборах. У нас справді різні погляди на те, як представляти людей, якими методами боротись за їхні інтереси. Але, я залишаюся у фракції «Самопоміч» до кінця каденції. Вважав і вважаю, що оскільки люди нас обрали як об'єднання після Євромайдану з різних середовищ, які хотіли щось змінити і робити нормальну політику, ми маємо бути цією честю до кінця каденції», - сказав Соболєв.


Хоча, за його словами, якщо почнуться голосування, які суперечитимуть його позиції, напише заяву про складання мандату.


«Я завжди вболівав за те, щоб був нормальний Генпрокурор, щоб був доброчесний президент та справедливий суд. У нас завжди були розходження щодо цих питань - починаючи з Кривого Рогу, блокади торгівлі з окупованими територіями, з Грушевського. Тому багато справ я робив, як представник громадської організації «Рух визволення» разом з іншими однодумцями. Я вдячний за весь шлях в парламенті, який ми разом з «Самопоміччю» пройшли, тому до кінця допрацюю в складі фракції, від якої був обраний. Сподіваюсь, що всі голосування колег теж надалі будуть принциповими і за Україну», - наголосив він.

 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу