КИЕВ
14:38
Брюссель
13:38
Москва
15:38
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



Ляшко заблокував роботу Кабміну

20 марта, 15:42  Политическая  Украина

Лідер Радикальної партії України Олег Ляшко блокує роботу засідання Кабінету міністрів, вимагаючи скасувати таємне рішення про продовження трудового контракту з головою "Нафтогазу" Андрієм Коболєвим, ліквідувати рішення Кабміну про підвищення тарифів на газ, передає УНН.

 


Як стало відомо, попри публічну заяву Володимира Гройсмана про проведення конкурсу на посаду голови "Нафтогазу", 20 березня, на своєму засіданні, уряд під керівництвом Прем'єр-міністра таємно проголосував рішення про продовження трудового договору з чинним керівником "Нафтогазу" Андрієм Коболєвим.


Дізнавшись про це, Олег Ляшко в оточенні своїх однопартійців увірвався на засідання Кабміну і заблокував його роботу. Намагаючись не пустити в будівлю уряду прихильників Ляшка, поліція побила перед входом до Кабміну одного з пенсіонерів.


Лідер Радикальної партії зажадав особисто від Гройсмана припинити побиття людей і принести постраждалому свої вибачення. Після цього Ляшко зажадав припинити таємне голосування і скасувати ухвалене рішення про продовження Коболєву трудового контракту. Ляшко також зажадав від Гройсмана скасувати ухвалене у минулому році рішення уряду про підвищення цін на газ для населення і повернути до Державного бюджету України незаконно отриману Коболєвим премію обягом 1 мільярда 395 млн грн.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу