КИЕВ
02:46
Брюссель
01:46
Москва
03:46
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



В Україні стартували найбільші в її історії навчання з арміями НАТО

03 сентября, 15:45  Политическая  Украина

У понеділок в Україні відбулося відкриття багатонаціональних військових навчань "Репід Трайдент - 2018" ("Rapid Trident - 2018") за участю підрозділів армій НАТО.


За її інформацією, урочисте відкриття навчань відбулося на базі Міжнародного центра миротворчості та безпеки Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львівській області.

 
Зазначається, що в цьогорічних заходах братимуть участь військові підрозділи 10 країн-членів НАТО та 4 країн - партнерів НАТО, всього - 14 країн. А саме - Україна, США, Азербайджан, Болгарія, Велика Британія, Грузія, Данія, Канада, Литва, Молдова, Німеччина, Румунія, Польща, Туреччина.


За даними Міноборони, у цілому до навчань залучено понад 350 одиниць техніки та 2200 військових, що тренуються на Яворівському полігоні.


Заходи триватимуть 2 тижні (до 15 вересня включно) та складатимуться з двох фаз - командно-штабної та польової. За цей час українські військові та їх колеги з країн-партнерів відпрацюють низку завдань як бойового, так і логістичного та гуманітарного характеру.

Джерело: pravda

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу