КИЕВ
12:53
Брюссель
11:53
Москва
13:53
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Громада Рівненщини закликала Віталія Скоцика балотуватися в президенти

14 августа, 14:52  Политическая  Украина

Громада Рівненщини закликала Віталія Скоцика балотуватися в Президенти України на наступних президентських виборах. Про це сьогодні під час святкування Дня Симонова зі сцени оголосили місцеві старійшини та вручили лідеру Аграрної партії Біблію та булаву.

 

«Ми хочемо, щоб із цієї Біблії Ви черпали мудрість на своєму політичному шляху.  Булава - це козацька зброя, а, як ви знаєте, заснував Симонів козак Симон, і в жилах  його жителів тече козацька кров. Тож бажаємо, щоб ця булава допомагала розганяти на вашому шляху всіх, хто «тягнеться до корита», - говорить Петро Гуменюк, заслужений журналіст України.

 

Старійшини побажали голові Аграрної партії, аби саме подаровану симонівцями булаву він підняв як символ влади,  піднявшись на політичний олімп.

 

 «Ця влада наскрізь корумпована. Нам потрібен порядний президент, якого ми чекаємо. Нам потрібен розум,  а у Віталія Скоцика розуму вистачає. Він - новатор, він хлібороб, він черпає мудрість від землі і поважає людей. Ми хочемо попросити  його дати свою згоду на балотування в президенти. І коли він зійде на п'єдестал політичної влади в Києві,  зійде як справжній козак, нехай підніме цю булаву як символ влади, яку йому дали люди», - каже Петро Гуменюк.

 

Віталій Скоцик пообіцяв обдумати пропозицію.

 

«Я звик чути людей  і дослухатися до  їхньої думки. Мета справжнього політика  - служити людям і брати відповідальність за них і країну. Тому я готовий до цього», - підкреслив Віталій Скоцик. 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу