КИЕВ
06:17
Брюссель
05:17
Москва
07:17
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



Аграрна партія «не вгодила» політикам у високих кабінетах, - Безсмертний

11 августа, 16:57  Политическая  Украина

Люди, які розпускають чутки, що Аграрна партія є бізнес-проектом кількох великих аграрних бізнесменів, насправді працюють на замовлення. Окремим із них Президент особисто дав завдання забезпечити, щоб Аграрна партія не стала серйозним політичним конкурентом. Також протидію породжує намагання партії відстояти цивілізовану земельну реформу. Таку думку висловив керівник Центрального апарату Аграрної партії Роман Безсмертний в інтерв'ю «ЦЕНЗОР.НЕТ».

 

На його думку, Аграрна партія «не вгодила» політикам у високих кабінетах, тому що бореться з їхнім безчинством, яке наразі вже стосується і святих речей - української землі.

 

«Вони, щоправда, не розуміють, що навколо Петра Порошенка перебуває більшість із тих, кого я «виростив» чи навчив (когось - у школі, іншого - в інституті чи в політиці), дехто був відданим союзником і колегою. Вони не можуть не ділитися зі мною своїми думками і цими одкровеннями. Але чи буду я це демонструвати? Ні. Бо це їхній вибір. Мій інший»,  - наголосив політик.

 

Розвинений АПК - це той сектор, за яким майбутнє, і який може створити стартовий майданчик для «ракети» під назвою «українська економіка». Проте більшість політичних сил свідомо намагаються запустити дикий ринок землі, який буде використано лише для наживи, - пояснив Роман Безсмертний.

 

«За цим ховається план чергового перерозподілу, який призведе до війни. Я не знаю, чи вдасться мені та моїм колегам захистити український народ від чергового грабунку. Розумію: на цей раз тема землі - це питання не тільки влади, а й існування України», - зазначив керівник Центрального апарату Аграрної партії.

 

За його словами, питання ринку землі постало саме в такій формі, тому що у Президента України є свій бізнесовий інтерес.

 

«Ми ж думаємо, що він займається лише солодощами. Але саме тут - один із його найважливіших бізнесів. Тому влада живе цією темою. От звідки ці шарахання - то за реформу, то зупинилися, потім знову щось почали. Адже важко балансувати на межі бізнесу і політичного рейтингу. Так чинить тільки хитра та розумна людина. Отже за цими рішеннями стоїть Президент. Я не кажу, що у першої особи держави не повинно бути інтересу. Я визнаю тут його право. Але я проти грабунку українського народу, який зараз пропонується», - підкреслив Роман Безсмертний.

 

Україні потрібен цивілізований ринок землі - із продуманим способом його введення, підготовленими фахівцями та розумною територіальною реформою, вважає Роман Безсмертний. На його переконання, основним сегментом українського аграрного сектору має бути фермерство. Експортний потенціал країни повинен забезпечуватися великотоварним виробництвом. Також, на його думку, має правильно розвиватися малий бізнес. При цьому важливо не допускати впливу монополій. Адже відомо, що у окремих областях існують підприємства, які володіють більше ніж 100 тисячами гектарів угідь,  - зауважив політик.

 

Окрім того, Роман Безсмертний констатував, що в Україні продовжує наростати хвиля рейдерства, спровокована загрозою відкриття дикого ринку землі. За його словами, вже немає області, де б не точилися такі «бойові дії». У них втягнуті товариства воїнів АТО, поліція, прокуратура, суди, державні реєстратори і т.д.

 

«Відбувається позиційна війна. Поки що всі «окопалися» і періодично «пострілюють». Страшно, що це почалося в момент збору урожаю. Бо це означає, що відбувається організована та продумана операція. У підсумку скажуть: «Подивіться, що робиться! Потрібно проводити швидку реформу». А тоді ситуація взагалі буде доведена до повного розвалу», - застеріг Роман Безсмертний.

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу