КИЕВ
16:52
Брюссель
15:52
Москва
17:52
Вторник, 23 апреля 2024

Новости



ЦВК підтвердила, що Аграрна партія увійшла в трійку лідерів виборів до ОТГ

08 мая, 16:06  Политическая  Украина

ЦВК підтвердила, що Аграрна партія увійшла в трійку лідерів виборів до ОТГ 30 квітня за кількістю депутатів, висунутих від партій. За результатами опрацьованих протоколів, у 32 громадах аграрії набирають уже 9,7% голосів. Дані з ще 15 громад комісія поки що не опрацювала. На сайті ЦВК офіційні результати виборів почали з'являтись лише 8 травня.

 

«Офіційні результати ще можуть дещо уточнюватися. За нашими даними, ми набираємо близько 15% голосів. Однак уже очевидно, що аграрії впевнено закріпилися на третьому місці», - коментує результати лідер Аграрної партії Віталій Скоцик.

 

Політик відзначив, як маніпулятивно були подані перші повідомлення про результати виборів.

 

«Ми бачили, як ЗМІ розтиражували дані Комітету виборців щодо 9-и міських громад, так наче це були загальні результати виборів. Примітно, що партія, яка, за їхніми даними, стала лідером виборів, набрала більш ніж у два рази менше голосів, ніж Аграрна, і навіть не долає символічного виборчого бар'єру», - каже Віталій Скоцик.

 unnamed.jpg

 

Політик наголосив, що аграрії значно випереджають навіть парламентські партії, які отримують бюджетне фінансування.

 

«Ми бачимо, як стрімко втрачають рейтинги політичні проекти, зроблені під вибори. Наша ж підтримка стабільно росте. Аграрна партія - напевно, перша за останні 25 років політсила, яка має рівномірну підтримку людей по всій країні. Секрет у тому, що наша партія будується знизу доверху й опирається на справжніх лідерів», - каже Віталій Скоцик.

 

Нагадаємо, за результатами місцевих виборів 2015-2017 років Аграрна партія представлена в місцевих радах всіх рівнів 3591-им депутатом, висунутим від партійних організацій. Разом із самовисуванцями, членами партії, аграрії мають уже 3714 депутатських мандатів.

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу