КИЕВ
18:22
Брюссель
17:22
Москва
19:22
Четверг, 28 марта 2024

Новости



Аграрна партія на виборах до ОТГ набирає майже 15 відсотків голосів

03 мая, 18:06  Политическая  Украина

Аграрна партія на виборах до 47 об'єднаних територіальних громад 30 квітня суттєво поліпшила свої позиції, порівняно з результатами виборів до ОТГ, що відбувалися у грудні 2016 року.

 

Про це сьогодні у Херсоні заявив лідер Аграрної партії Віталій Скоцик. За результатами паралельного підрахунку голосів,  за підсумками виборів 30 квітня, депутатом місцевих рад став кожен 5-й зареєстрований висуванець від Аграрної партії.

 

«За попередніми підрахунками, Аграрна партія набирає майже 15% голосів виборців. Це частка депутатів, обраних від нашої партії, серед усіх обраних депутатів, висунутих партіями. Таким чином, завдяки злагодженій роботі і якісній кадровій політиці ми поліпшили результат грудневих виборів минулого року, який становив 11,23%», - підкреслив Віталій Скоцик.

 

За його словами, Аграрна партія робить ставку на місцевих лідерів, що мають авторитет у своїх громадах.

 

«Секрет нашого успіху простий - ми висуваємо місцевих лідерів - господарів, які своїми справами заслужили довіру громад. Я вдячний виборцям за те, що змогли розібратися, хто є хто, оцінити кандидатів. Ваша довіра обов'язково буде виправдана, бо політики-аграрії - це надійне плече для громад», - запевнив Віталій Скоцик.

 

Якщо півроку тому у загальній кількості депутатів, що пройшли до місцевих рад, від Аграрної партії був кожен 16-й, то за результатами виборів 30 квітня - кожен 12-й депутат, додав він.

 

Крім того, у більшості областей де відбулися вибори, Аграрна партія за кількістю обраних депутатів місцевих рад впевнено долає парламентський прохідній бар'єр.

 

«Вибори до ОТГ стали якісною підготовкою до майбутніх парламентських виборів, у яких Аграрна партія братиме участь. Ми виросли до загальнонародної політичної сили, про що свідчить рівномірна підтримка виборців усіх регіонів - Заходу, Сходу, Півдня і Півночі України. І, впевнений, невдовзі посядемо місце серед парламентських партій із сильною фракцією», - наголосив політик.

 

Нагадаємо, свою програму розвитку громад Аграрна партія будує на трьох головних принципах. Перший - передача громадам владних повноважень і посилення самоврядності, що дозволить обирати місцевих керівників, відповідальних за всі важливі рішення. Другий - право громад розпоряджатися всіма ресурсами на свій території - передусім земельними. Третій - перерозподіл податків, при якому 70% зібраних коштів мають залишатися на місцях. 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу