КИЕВ
11:12
Брюссель
10:12
Москва
12:12
Среда, 24 апреля 2024

Новости



Дострокових парламентських виборів не буде, - думка експерта

03 февраля, 16:55  Политическая  Украина

"Дострокових парламентських виборів не буде, оскільки в країні немає бачення за якою системою їх проводити і за які кошти". Про це розповів аналітик Українського незалежного Центру політичних досліджень Максим Лациба", повідомляє Час.ua з посиланням на радіо "Промінь".

Водночас, Голова Верховної Ради Володимир Гройсман вважає, що нинішній парламент «ще дуже далекий від позачергових виборів».  


"Верховна рада не використала свого потенціалу, і ще в лютому ми побачимо значно кращу законотворчу картину. Дострокових парламентських виборів не буде, оскільки в країні немає бачення за якою системою їх проводити і за які кошти. 

Більше того, є небезпека повернення до парламенту регіоналів-реваншистів, які підбурюють населення до незадоволення владою. Відкликання фракцією "Самопоміч" свого єдиного представника в уряді я вважаю політичною грою за право більшого впливу". - Розповів експерт.  

Нагадаємо, минулий парламентський тиждень був малоефективним з точки зору законотворчості. Аналітики заговорили про вірогідність дострокових парламентських. 

 

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу