КИЕВ
07:29
Брюссель
06:29
Москва
08:29
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Молодіжне крило Аграрної партії – авангард справжніх реформ, – Анна Мадей

05 июня, 11:18  Политическая  Украина

Нині 77% молоді не бачать перспектив в Україні. Лише 17% мають надію на гарне майбутнє в рідній країні.

 

Такі шокуючі дані дослідження Соціологічної групи «Рейтинг», проведеного на замовлення Міжнародного Республіканського Інституту (IRI) з 15-го по 31-ше березня 2018 року.

 

Доки влада робить усе можливе, щоб молодь тікала на чужину, Аграрна партія вже сьогодні напрацьовує ефективні законодавчі ініціативи і потужні молодіжні проекти.

 

Про важливість створення для молоді умов для самореалізації в Україні говорили 1-го червня на засіданні Ради з питань молодіжної політики.

 

«Молоді українці стали рушійною силою Революції на граніті, Помаранчевої і Революції Гідності, першими пішли захищати країну у війні на Сході.

 

У всі вирішальні моменти молодь була і є в авангарді! Однак за 27 років незалежності молодіжна політика так і не стала пріоритетом для держави.

 

Нинішня влада не здатна дати молоді найелементарніше - роботу, житло і хоча б надію на перспективи в рідній країні.

 

Тому й не дивно, що половина заробітчан, яких нині понад 7 мільйонів, - це молодь, що змушена шукати кращої долі на чужині та продовжує втікати з України», - зазначила голова Ради з питань молодіжної політики, член Політради Аграрної партії Анна Мадей.

 

Нині Молодіжне крило Аграрної партії продовжує набирати висоту і вже об'єднує тисячі активістів, громадських діячів по всій Україні.

 

«Дуже важливо, що в Україні є молоді люди, які не бояться брати на себе відповідальність за майбутнє держави. Аграрна партія вже сьогодні готує професійні кадри для оновлення владних структур усіх рівнів. Упевнений, це будуть нові обличчя української політики!

 

Саме тому молодіжний напрямок є пріоритетним для нас.

 

Відтепер це відображено в оновленій Програмі Аграрної партії, презентованій на ХІІІ черговому партійному З'їзді, - в розділі «Молодь», - наголосив голова Аграрної партії Віталій Скоцик.

 

На засіданні Ради з питань молодіжної політики було презентовано сайт Молодіжного крила Аграрної партії, а також всеукраїнські проекти.

 

Так, уже невдовзі молодь реалізує низку ініціатив, серед яких турніри з кіберспорту, фестивалі робототехніки, екологічні проекти, освітні тренінги, акції милосердя, спортивні заходи та різноманітні варіанти дозвілля.

 

 

 

«Молодіжне крило Аграрної партії однозначно має велику перспективу і може стати двигуном для всієї політсили! Це не тільки майбутнє нашої партії та України, це рушійна сила вже зараз. Попереду - нелегкий шлях, який ми долатимемо пліч-о-пліч, щоб розібратися з усім тим, що влада натворила в Україні за останні 27 років.

 

І ми його подолаємо. Адже ціна досить велика - успішна і заможна Україна. Тож відтепер - тільки вперед! Вірю, молодь все змінить - упевнений радник голови Аграрної партії, член Президії Політичної ради Василь Данилів.

 

 

Молодіжне крило Аграрної партії продовжує створювати умови для самореалізації активної, талановитої молоді в кожній області, в кожному місті, селі та селищі. 
 

 

 

«Вже нині ми створюємо простір для поширення й реалізації ідей, які дійсно працюють. Вже зараз ми напрацьовуємо ефективні законодавчі ініціативи з молодіжної політики.

 

Будуємо успішну і заможну Україну, в яку щиро віримо! Ми завжди пам'ятаємо слова, сказані ще на початку XX століття В'ячеславом Липинським: «Ніхто нам не збудує держави, коли ми самі її собі не збудуємо».

 

Тож починаємо із себе!» - наголосила голова Ради з питань молодіжної політики, член Політради Аграрної партії Анна Мадей.

 

 

 

 

Джерело: Аграрна партія

Версия для печати


Оставить комментарий

 



Прокомментировать с помощью Facebook









Обзор сети

Разместить рекламу