КИЕВ
01:10
Брюссель
00:10
Москва
02:10
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Троє заступників голови Національної поліції йдуть із посад

11 сентября, 15:20  Правовая  Украина

Голова Національної поліції Сергій Князєв звільнив трьох своїх заступників. Посади залишили перший заступник голови Нацполіції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін і два заступники голови Нацполіції: Віталій Невгад - начальник Головного слідчого управління та Ігор Купранець - начальник Департаменту захисту економіки.


Про це hromadske повідомив речник Нацполіції Ярослав Тракало.


За словами Тракала, усі троє «звільнені з лав Національної поліції за власним бажанням». Аброськін у коментарі hromadske підтвердив своє звільнення й уточнив, що з 12 вересня він більше не служитиме в поліції. Причину такого рішення посадовець не зазначив.


Міністерство внутрішніх справ повідомило 11 вересня, що Віталія Невгада замінив на посаді підполковник поліції Максим Цуцкірідзе, який доти був заступником начальника Головного слідчого управління Нацполіції.


Голова Нацполіції Сергій Князєв продовжуватиме залишатися на посаді, пише Цензор.net.

 

Нагадаємо, 23 серпня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив очільників поліції в чотирьох регіонах за найнижчий показник ефективності роботи поліції в регіонах. Очільника поліції Дніпропетровщини Віталія Глуховерю звільнили раніше, ДБР розслідує справу щодо нього за перевищення службових повноважень. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.


6 вересня Кабмін звільнив заступника Авакова Вадима Трояна. Того ж дня Аваков призначив своїм радником люстрованого експрокурора.


Сам Аваков лишився в новому уряді на посаді міністра внутрішніх справ.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу