КИЕВ
01:54
Брюссель
00:54
Москва
02:54
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



Андрій Портнов анонсував нову кримінальну справу проти Петра Порошенка за відпочинок на Мальдівах

05 августа, 10:00  Правовая  Украина

За словами юриста, Порошенко організував незаконне переправлення через кордон групи осіб під час вильоту на Мальдівські острови за чужими паспортами.


 

 

 

 

 

 

Юрист Андрій Портнов ініціює нову кримінальну справу проти колишнього президента Петра Порошенка за відпочинок на Мальдівах за підставними документами.


Про це Портнов повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.


"У понеділок ми зареєструємо нову заяву - про організацію Порошенком в січні 2018-го року незаконного переправлення через кордон групи осіб під час вильоту на Мальдівські острови за чужими паспортами", - написав він.


Портнов також зазначив, що в рамках цієї справи буде клопотати про допити співробітників аеропорту, водіїв, охоронців, прикордонників, митних працівників, а також про отримання судових рішень про доступ до їх телефонних розмов і комунікацій.


"Ми не заперечуємо проти відпочинку Порошенка на островах, але нам потрібно встановити всі підставні прізвища і чужі паспорти фігурантів, щоб перевірити їх на наявність закордонної власності, рахунків і нових офшорів", - зазанчив Портнов.


Нагадаємо, раніше юрист Андрій Портнов повідомляв, що Державне бюро розслідувань зареєструвало ще одне кримінальне провадження щодо колишнього глави держави Петра Порошенка, "яке може накрити десятки людей з оточення" експрезидента.

 


 

Джерело:UA1

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу