КИЕВ
08:46
Брюссель
07:46
Москва
09:46
Вторник, 19 марта 2024

Новости



Спікера підозрюють у нецільовому використанні бюджетних коштів

07 мая, 13:00  Правовая  Украина

У Національному антикорупційному бюро України відкрили провадження стосовно голови Верховної Ради Андрія Парубія за підозрою у нецільовому використанні бюджетних коштів.

 

 

Про це УНІАН повідомили у прес-службі НАБУ.


"10 квітня 2019 року уповноваженою особою НАБУ на виконання ухвали слідчого судді Солом'янського районного суду Києва від 2 квітня 2019 року внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань про ознаки злочину, передбачених ч.1 ст. 364 і ч.1 ст.210 Кримінального кодексу України", - повідомили в НАБУ.

 

Таким чином досудове розслідування ведеться щодо умисного зловживання владою або службовим становищем з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди всупереч інтересам служби, а також нецільового використання бюджетних коштів, здійснення видатків бюджету чи надання кредитів з бюджету без встановлених бюджетних призначень або з їх перевищенням.

 

Як сказано в ухвалі суду від 2 квітня, оприлюдненій в Єдиному державному реєстрі судових рішень, Солом'янський райсуд Києва зобов'язав НАБУ внести до ЄРДР відомості за фактом імовірного нецільового використання Парубієм бюджетних коштів.

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу