КИЕВ
13:24
Брюссель
12:24
Москва
14:24
Вторник, 23 апреля 2024

Новости



Тестувати на COVID-19 треба передусім робітників критичної інфраструктури, - Смолій

01 декабря, 13:00  Социальная  Украина

 

Україна знаходиться на передостанньому місці в Європі за кількістю тестувань населення на коронавірус.  Нарощувати кількість тестування на коронавірусну хворобу COVID-19 треба з громадян, які працюють на об'єктах критичної інфраструктури. Про розповів політичний експерт Андрій Смолій.

 

Тести, COVID-19, політолог, пандемія, ковід, тестування на ковід

 

"Потрібно починати більш масово робити тестування, бо та кількість тестів, яка у нас є щодня - це приблизно до 70 тисяч, а на вихідних – менше ніж 50 тисяч. Це мізер. І Україна зараз знаходиться взагалі на передостанньому місці Європи за кількістю тестувань. Тому давно варто переходити до такого поняття, як масове тестування", - наголосив він в коментарі УНН.

 

Смолій вважає, що починати тестування населення необхідно з професій, які залучені до роботи на об'єктах критичної інфраструктури, а також з вразливих груп у будинках для людей похилого віку та інтернатах для осіб з інвалідністю.

 

"Починати треба з українських громадян, які працюють на об’єктах критичної інфраструктури. А це поліція, пожежники, працівники медичної сфери, військові. Всі громадяни, які працюють в інфраструктурі, що забезпечує щоденну життєдіяльність країни. І незахищену категорію населення: у будинках для людей похилого віку, інтернатах", - наголосив експерт.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу