КИЕВ
09:47
Брюссель
08:47
Москва
10:47
Вторник, 19 марта 2024

Новости



Прогноз: країни G20 на початку травня планують почати вихід з ізоляції

07 апреля, 11:00  Социальная  Украина

Країни G20 планують почати вихід з глобальної ізоляції на початку травня. Причому незалежно від швидкості поширення пандемії, оскільки економіка не може далі простоювати. Про це повідомив у своєму Телеграм-каналі керівник політико-правових програм Українського Центру суспільного розвитку Ігор Рейтерович.

ізоляція, Країни G20, карнтин, закритті кордони, пандемія, коронавірус, авіасполучення, туризм, прогноз,  изоляция, Страны G20, карнтин, закрытии границы, пандемия, коронавирус, авиасообщение, туризм, прогноз.

 

За його словами, зараз розглядається оптимістичний сценарій, відповідно до якого пік захворювань в більшості країн вже пройдено, а тепла погода знизить темпи поширення коронавірусу, що дозволить локалізувати основні осередки зараження.


«Виходячи з цього, до кінця травня поступово почнуть знімати карантинні заходи для бізнесу і громадян, а на початку липня будуть частково відкриті кордони і відновлено авіасполучення. Туризм, швидше за все, поставлять на паузу до серпня», - говорить Ігор Рейтерович.


Також він прогнозує, що в кінці квітня на початку травня може відбутись укладення нової глобальної нафтової угоди, яка стабілізує ціни на нафту.


«Росія, по суті, програла і змушена буде прийняти умови США. Правда, вони будуть далеко не принизливими, так як США є одночасно найбільшим виробником і споживачем нафти. Скоріше, мова піде про якусь стабілізацію цін, без необґрунтованих злетів і падінь, що вкрай важливо напередодні світової фінансово-економічної кризи», - каже Ігор Рейтерович.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу