КИЕВ
04:40
Брюссель
03:40
Москва
05:40
Вторник, 19 марта 2024

Новости



Торгували канабісом з окупованими територіями: на Луганщині затримали наркоторговців

21 ноября, 11:21  Социальная  Украина

На Луганщині затримали організовану групу злочинців. Серед наркоторговців – в основному жінки. Постачали канабіс не тільки жителям Луганської області, а й переправляли на окуповані територій. Про це повідомили в Нацполіції.

 

торгівля канабісом, наркоторгівля, Нацполіція, Луганщина нарктороговці, контрабанда. Нацполиция, торговля наркотиками, канабис.

 

Детективи Слідчого управління разом із оперативниками Управління протидії наркозлочинності, бійцями батальйону поліції особливого призначення та співробітниками спецпідрозділів ГУНП в ході проведення комплексу оперативних заходів викрили організовану групу наркозбувачів.

 

До складу групи входили мешканці Старобільського району, з яких більшу частину складають жінки. Ця група займалась збутом наркотичного засобу канабісу не тільки на території області, а ще й здійснювали постачання наркотику на  тимчасово непідконтрольну територію України.

 

Правоохоронцями задокументовано декілька фактів збуту цією групою наркотичної речовини на суму більше 21 тисячі гривень.

 

Під час проведення одночасних обшуків за місцем мешкання членів цього угруповання співробітниками поліції було виявлено та вилучено близько 6кг наркотичного засобу канабісу, мобільні телефони, грошові кошті у сумі понад 35 тисяч гривень.

 

Вилучено спрямовано на експертизу до НДЕКЦ.

 

Проводиться досудове слідство у рамках кримінального провадження за статтею за ст. 307 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів».

 

Двох членів угруповання вже затримано у порядку статті 208 КПК України, вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу.

 

Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років.

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу