КИЕВ
05:33
Брюссель
04:33
Москва
06:33
Вторник, 19 марта 2024

Новости



Новим головою Асоціації операторів зовнішньої реклами України призначено Костянтина Гейбовича

26 октября, 10:00  Экономическая  Украина

 

Новим головою Асоціації операторів зовнішньої реклами  України призначено Костянтина Гейбовича. Своїм головним завданням новобраний голова називає збереження балансу між інтересами бізнесу, влади і суспільства та напрацювання чітких та прозорих правил гри на ринку зовнішньої реклами.

 

Костянтин Гейбович, «Штрьоєр Україна», «Перехід Аутдор», «Октагон»,  «Техногруп», Асоціація операторів зовнішньої реклами, білборд, наружка, реклама, новини, новости, голова

 

«Потрібно, щоб усі гравці ринку працювали в рівних умовах, правила повинні бути одні для всіх. Я вважаю, що для ведення прозорого бізнесу і саморегулювання ринку реклами, вся інформація про власників рекламних засобів, видачі дозволів і термін їх дії, повинні бути у відкритому доступі. Це одне з головних завдань, яке я ставлю для себе у роботі в Асоціації.  Тільки так ми доб’ємося можливостей для поступального розвитку бізнесу, бюджет зможе отримувати стабільні надходження і люди отримають гармонійні та естетичні простори по всій країні», - каже він.

За його словами, наразі в багатьох містах іде робота по впорядкуванню ринку зовнішньої реклами, і Асоціація активно приймає в цьому участь.

«В силу різних обставин так склалося, що ринок зовнішньої реклами десятиліттями розвивався хаотично. На сьогоднішній день багато міст прийшли до того, що хочуть навести порядок з розміщенням елементів зовнішньої реклами. У нас уже є дуже позитивний досвід реформи в Києві. Асоціація приймала активну участь у цьому процесі, згуртувавши навколо себе основних операторів, та виступила комунікаційним містком між владою, бізнесом та громадою.  Ми  активно спілкуємося з місцевими владами, готуємо для них рекомендації, допомагаємо містам  з розробкою Правил розміщення реклами, Схем, визначенням форматів і зонування», - говорить Костянтин Гейбович.

Новобраний голова також подякував попередній очільниці Асоціації за якісну роботу.

«Оксана Поліщук  чимало зробила для налагодження комунікації з владою і суспільством в багатьох українських містах. Те, що реформа в Києві відбулася, в тому числі заслуга її зусиль», - зазначив Костянтин Гейбович.

Костянтин Гейбович народився 3 листопада 1960 року в Черкаській області. В 1988 році закінчив командний факультет Тюменського вищого військового інженерно-командного училища. Після 20 років служби в Збройних Силах почав займатись бізнесом.

В галузь зовнішньої реклами прийшов у  2006-му році. Костянтин Гейбович очолював такі компанії як – «Штрьоєр Україна», «Перехід Аутдор», «Октагон»,  «Техногруп».

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу