КИЕВ
18:07
Брюссель
17:07
Москва
19:07
Четверг, 28 марта 2024

Новости



НБУ заборонив банкам співпрацювати з нардепом Дубінським

26 января, 15:00  Экономическая  Украина

 

Нацбанк України повідомив українські банки про санкції, які ввели США проти народного депутата Олександра Дубінського, і попередив про ризики під час співпраці з підсанкційними особами.

 

Санкції, США, лист НБУ, депутат від Слуги народу Олександр Дубінський, експрокурор Костянтин Кулик, колишній депутат Олександр Онищенко, бізнесмени Антон Симоненко, Андрій Теліженко, Петро Журавель, ТОВ "Ера Медіа", ІА "Онлі Ньюз", ТОВ "Скептик" і сайт NA

 

Відповідний лист НБУ попав у розпорядження LIGA.net. До списку санкцій потрапили сім громадян України: депутат від Слуги народу Олександр Дубінський, експрокурор Костянтин Кулик, колишній депутат Олександр Онищенко, бізнесмени Антон Симоненко, Андрій Теліженко, Петро Журавель. Крім того під санкціями опинилися ТОВ "Ера Медіа", ІА "Онлі Ньюз", ТОВ "Скептик" і сайт NABULeaks, пов'язані з депутатом Андрієм Деркачем (включений до списку санкцій у вересні 2020 року).

 

"У зв'язку з цим звертаємо увагу на ризики, пов'язані із здійсненням фінансових операцій з особами, уключеними в OFAC SDN List, та вважаємо за потрібне запропонувати фінансовим установам вжити належних заходів обачливості з метою управління такими ризиками", – сказано в листі.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу