КИЕВ
10:15
Брюссель
09:15
Москва
11:15
Суббота, 20 апреля 2024

Новости



Український газ коштує 2 гривні вже з накрутками, а нам його продають в рази дорожче, – політолог

26 января, 11:00  Экономическая  Украина

Українців загнали у пастку розповідаючи, що підвищення ціни газу, яке "Нафтогаз" здійснює останні 6 років, робиться для збільшення видобутку власного газу і подолання корупції. Про це заявив політолог Олексій Якубін.

 

 

Український газ, підвищення ціни.ю "Нафтогаз" політолог Олексій Якубін, тарифи

"Нас, насправді, загнали у певну пастку. Тому що нам, навпаки, розповідали, що підвищення ціни на газ, яке "Нафтогаз" здійснює останні 6 років, це робиться для того, щоби тут збільшити видобуток газу, щоби ті компанії, які цим будуть займатися, були інвестиційно вигідні і так далі. І що, зрештою, це подолання корупції. Але якось так вийшло, що подолання корупції виявилося для нашого населення в десять разів дорожче, ніж сама корупція", – сказав Олексій Якубін в ефірі ток-шоу "13" на телеканалі ZIK.

 

Відтак, продовжив експерт, ця ситуація є дуже показовою, адже подолання корупції не може бути дорожчим від неї.

 

"Тобто це означає, що це і є мегакорупція. Зараз у нас склалася ситуація, коли український газ, який видобувається, його ціна має становити до 2 гривень вже з закрутками. А нам з вами його продають в рази дорожче, бо прив’язують його до європейських бірж. Це не просто несправедливо, це роздягає наших громадян", – підкреслив Якубін.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу