КИЕВ
10:22
Брюссель
09:22
Москва
11:22
Среда, 24 апреля 2024

Новости



Вводячи нові правила для бізнесу, повинна подумати і про компенсатори, – Карасьов

01 декабря, 13:00  Экономическая  Украина

 

Підприємців хвилює не лише відтермінування РРО, а й нестабільна ситуація з локдауном, карантином, та загалом перспективи для малого та середнього бізнесу. Про це заявив директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов.

 

РРО, касові апарати, протести, підприємці, політолог, Вадим Карасьов.

 

За його словами, проблема з касовими апаратами та чеками не вирішується вже 20 років. А оскільки не вирішується ця проблема, не вирішується проблема контрабанди товарів.

 

"По РРО зрозуміло, пішли на компроміс і на рік відклали це завдання. Подивимося, що буде у 2021-му році, чи вирішать цю проблему, яка, до речі, не вирішується вже 20 років. 20 років вже не вирішується проблема з касовими апаратами, чеками і так далі. А оскільки не вирішується ця проблема, не вирішується проблема контрабанди товарів. Бо якщо немає чека, так, ти купив дешевше, але ти куплену річ не заміниш, бо нема нічого, навіть чеку. Тому давайте дивитися на цю проблему в комплексі", – зазначив Карасьов в ефірі ток-шоу "15" телеканалі ZIK.

 

Зокрема, додав він, влада, вводячи нові правила для бізнесу, повинна подумати і про компенсатори.

 

"Треба подивитися, чи є в кожного бізнесу можливість купити касові апарати. Можливо десь треба кредитувати, якесь відтермінування провести. Загалом з ФОПами треба розібратися, бо великий бізнес також працює з ФОПами. Але є малий і середній бізнес, який справді може страждати від всієї цієї ситуації", – додав Вадим Карасьов.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу