КИЕВ
17:51
Брюссель
16:51
Москва
18:51
Четверг, 28 марта 2024

Новости



Російський режим вже втратив ознаки легітимності і навіть не намагається їх зберегти, - політолог

26 января, 13:00  Политическая  Украина

 

Гасло Путіна "Головне, щоб не було, як в 90-х" для людей, яким зараз 20-30 років нічого не означає. Але Путін використовує особливості російського менталітету для того, щоб залишатися при владі. Про це під час круглого столу Українського інституту майбутнього на тему: «Донецький тупик. Чи можна використовувати Навального і вибори в Держдуму на користь України?» розповів політолог Олексій Голобуцький.

 

Російський режим,  «Донецький тупик. Чи можна використовувати Навального і вибори в Держдуму на користь України?»,  політолог Олексій Голобуцький, Путін, навальний, акції протесту, мітинги

 

Так, він відповів на питання, чи зможуть акції на підтримку російського опозиціонера Олексія Навального вплинути на поведінку Кремля щодо України.

 

"Російський режим вже втратив ознаки легітимності і вже навіть не намагається їх зберегти. Давайте не забувати, що Путін завжди був популярним політиком і все що він робив насамперед в напрямку зовнішньополітичному — людина, яка будує такий палац в Геленнджіке, не думаю, що він фанат якийсь російської ідеї і імперець в такому терміні 19 століття — він розуміє свій народ", — сказав він передає «ДС».

 

Голобуцький також прокоментував заяви президента України Володимира Зеленського про те, що економічне процвітання України прискорить повернення під її юрисдикцію окупованих територій.

 

"Ця проблема, вона настільки глибока, настільки пов'язана з ментальністю, з природою взагалі. Російський народ готовий жити в л**ні, грубо кажучи, по вуха. Це не розуміють, європейці, німці, багато хто не розуміє, а Путін це розумів, тому що він росіянин. Він прекрасно розумів, главою якої держави він ставав 20 років тому і зараз він це використовує ", — сказав політолог.

 

За його словами, зараз ситауція змінюється, але "не в кращий бік для України".

 

"Він (Путін — "ДС") дійсно набрид, Це нормально психологічно — люди втомилися за 20 років. Зростає покоління, яке практично виросло при ньому, не було іншої епохи", — сказав Голобуцький.

 

Політолог додав, що гасло Путіна "Головне, щоб не було, як в 90-х" для людей, яким зараз 20-30 років нічого не означає.

 

"Це порожній звук", — зазначає Голобуцький

 

Він також додав, що людина, яка замінить Путіна на посту президента Росії, може бути для України не менш небезпечною, ніж сам Путін.

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу