КИЕВ
16:44
Брюссель
15:44
Москва
17:44
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Росія не домовиться з Україною щодо Криму і без Путіна, - Вадим Карасьов

21 января, 15:00  Политическая  Украина

 

"Кримський консенсус" є у всіх росіян. Проблема не в Путіні, він як і будь-який інший російський політик, який може прийти йому на зміну, ніколи не погодиться повернути Україні анексований Крим. Таку думку висловив політолог Вадим Карасьов, оцінюючи можливості примирення між Україною і РФ після того, як Путін піде.

 

Кримський консенсус,  політолог Вадим Карасьов, Путін, крим, росія, україна

 

"Проблема не в персоналіях. Припустимо, Медведєв ліберальніший за Путіна. Але Медведєв почав грузинську війну. Навальний - націоналіст, Путін - імперець. Проблема ось у чому, я говорив це російським лібералам. У них є кримський консенсус. Хто прийде до влади і віддасть Крим? От прийде якийсь демократ, він що, віддасть Крим, скаже "беріть, Україна, назад"? Так його винесуть! Народ винесе, глибинний російський народ", - підкреслив Карасьов в ефірі телеканалу "Україна 24".

 

За його словами, українці так само непримиренно налаштовані до політиків, які пропонують "пробачити" Росії Крим.

 

"Ви що думаєте, що прийде хтось інший і скаже "та ладно, прощаємо вам Крим, починаємо з чистого аркуша"? Теж не буде. Є історична логіка, тут нічого не вдієш", - зазначив політолог.

 

Карасьов вважає, що в України все ж є шанс.

 

"Слабшає країна, губляться управлінські функції, втрачається армійська виконавська дисципліна, і тоді з'являються шанси. Але потрібніше не територія, а люди".

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу