КИЕВ
13:14
Брюссель
12:14
Москва
14:14
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



Українське питання не буде №1 для Байдена, - політолог

21 января, 13:00  Политическая  Украина

 

Перші 100 днів адміністрація Байдена не робитиме різких розворотів. Українське питання  не буде  №1 для новообраного Президента. Про це  заявила політолог, аналітик Фонду громадської дипломатії Олександра Решмеділова.

 

Українське питання,  політолог, інавгурація, новий президент,  адміністрація Байдена, аналітик Фонду громадської дипломатії Олександра Решмеділова

 

 

Експерт зауважила, що від новообраного президента США Джо Байдена як у самих США, так і в цілому світі очікують розвороту на 180 градусів та кардинальної зміни політики, яку вів його попередник Дональд Трамп.

 

"Але на початках, перших 100 днів, Байден буде достатньо обережний в будь-яких своїх рішеннях. В перший час він особливо буде занурений у внутрішню політику. Тим паче, що прогнозують, що цим буде більше займатися Камала Гарріс. Але, думаю, що і Байден буде вимушений вгамовувати внутрішні пристрасті", – зазначила Олександра Решмеділова в ефірі ток-шоу "17" на телеканалі ZIKю

 

Щодо відносин між Україною та США, продовжила гостя ток-шоу, українське питання не буде питанням №1 в американській політиці.

 

 

"Якщо розглядати того ж самого Обаму, то перемовини, які велися між Обамою та Путіним, ви пам’ятаєте, що українське питання було через кому, навіть після сирійського. І я не думаю, що питання щодо України буде номером один", – сказала Решмеділова й додала, що Байдену, зважаючи на його колишні посади, не потрібно буде розтлумачувати українську політику, він як ніхто "в курсі", багатьох знає особисто та знає кого і за що потрібно карати.

 

Нагадаємо, сьогодні Джо Байден склав присягу й тепер офіційно став 46-им президентом Сполучених Штатів Америки.

 

Слід зауважити, що вже колишній президент країни Дональд Трамп захід демонстративно не відвідав. Це вперше за 152 роки, коли очільник Білого дому пропустив інавгурацію свого наступника.

 

Так, вранці 20 січня Трамп вилетів з Білого дому до Флориди, де розташований його маєток Мар-а-Ла.

 

Нагадаємо, раніше експрезидент США Дональд Трамп залишив прощального листа своєму наступнику Джозефу Байдену

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу