КИЕВ
13:07
Брюссель
12:07
Москва
14:07
Четверг, 28 марта 2024

Новости



Фактом виконання гімну Угорщини на Закарпатті має займатися СБУ, - політолог

02 декабря, 16:00  Политическая  Украина

 

Оцінку виконання угорського гімну депутатими Сюртовской ОТО Закарпатській області повинна дати СБУ. Про це розповіла політолог Олеся Яхно.

 

Угорський гімн, Угорщина Закарпаття СБУ, політолог, Олеся Яхно,  Венгерский гимн, Венгрия Закарпатья СБУ, политолог, Олеся Яхно.

 

«Ми не знаємо відбувається так протягом уже 5 років або вперше, тому що у нас немає ніяких доказів. Тому я вважаю, що правильно буде якщо цим займеться Служба безпеки України і з'ясує, як це було насправді», - каже політолог.

 

За її словами, депутати  однозначно  порушили закон.

 

«Є законодавство України, воно не передбачає того, щоб в місцевих чи загальнодержавних органах влади виконували гімн іншої держави і в цьому сенсі потрібно просто виконувати закон. Цим повинні займатися відповідні органи », - підкреслила експерт.

 

У свою чергу в СБУ заявили, що на даний момент вивчається можливе втручання у внутрішні справи нашої держави та заподіяння шкоди державній безпеці України через фейковий поширення дії законодавства Угорщини та юрисдикції її державних органів на окремі регіони нашої країни.

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу