КИЕВ
05:02
Брюссель
04:02
Москва
06:02
Четверг, 25 апреля 2024

Новости



У всіх округах 20 з 24 областей України більшість виборців підтримала за списками "Слугу народу", ще у двох – "Опозиційну платформу-За життя"

22 июля, 15:15  Политическая  Украина

Більшість виборців на всіх округах 20 з 24 областей України підтримали на позачергових виборах до парламенту в багатомандатному виборчому окрузі партію "Слуга народу".


Як повідомляється на сайті ЦВК, такими є результати опрацювання 62,48% протоколів.


Ідеться про Вінницьку, Волинську, Дніпропетровську, Житомирську, Закарпатську, Запорізьку, Івано-Франківську, Київську, Кіровоградську, Миколаївську, Полтавську, Рівненську, Сумську, Тернопільську, Харківську, Херсонську, Хмельницьку, Черкаську, Чернівецьку, Чернігівську області, а також м. Київ.


Водночас більшість виборців на всіх округах Донецької та Луганської областей підтримали партію "Опозиційна платформа - За життя".


У Львівській області на 8 з 12 округів більшість виборців підтримала партію "Слуга народу", на трьох - партію "Голос", ще на одному - "Європейську солідарність". В Одеській області на 10 з 11 округів більшість підтримала партію "Слуга народу", ще на одному - партію "Опозиційна платформа - За життя".

 

 

 

 

Джерело:Інтерфакс-Україна

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу