КИЕВ
20:21
Брюссель
19:21
Москва
21:21
Четверг, 28 марта 2024

Новости



ЦВК цього тижня зареєструє всіх кандидатів у народні депутати

24 июня, 12:35  Политическая  Украина
Центральна виборча комісія

Центральна виборча комісія має ухвалити рішення про реєстрацію кандидатів у народні депутати України на позачергових парламентських виборах 21 липня або відмову в їх реєстрації до вівторка, 25 червня, включно.


 

 

 

"Не пізніше ніж на п'ятий день від дня прийняття заяви про реєстрацію кандидатів у депутати та доданих до неї необхідних документів", - ідеться в календарному плані підготовки та проведення позачергових виборів, що додається до постанови ЦВК №899 від 24 травня.


При цьому, згідно з тим самим календарним планом, останнім днем прийняття заяв був четвер, 20 червня; він завершився о 0:00 у ніч на п'ятницю.


Ідеться про кандидатів у депутати і в загальнодержавному окрузі (за партійними списками), і в одномандатних округах.


У триденний термін після реєстрації кандидатів, тобто до п'ятниці, 28 червня, включно в газетах "Голос України", "Урядовий кур'єр" та на офіційному сайті ЦВК мають бути опубліковані виборчі списки кандидатів у депутати партій у загальнодержавному окрузі, а в регіональних або місцевих ЗМІ - повідомлення про реєстрацію кандидата в депутати в одномандатному окрузі. При цьому обов'язково публікуються рішення про реєстрацію кандидатів.


28 червня - останній день видачі представникам партій у ЦВК з правом дорадчого голосу посвідчень кандидатів у депутати разом із копією рішення про реєстрацію кандидатів у депутати в загальнодержавному окрузі. В разі реєстрації особи кандидатом у депутати в одномандатному окрузі йому особисто до 28 червня має бути видано посвідчення кандидата в депутати разом із копією рішення про реєстрацію.


 

Джерело:  Інтерфакс-Україна

 

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу