КИЕВ
17:46
Брюссель
16:46
Москва
18:46
Пятница, 19 апреля 2024

Новости



Вакарчук назвав ідею глави АП Богдана про референдум безвідповідальною

23 мая, 00:03  Политическая  Украина

Питання національної безпеки не повинні виноситися на референдум, підкреслив політик.


Фронтмен групи "Океан Ельзи" і лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук вважає безвідповідальним винесення питання про якісь мирні домовленості з РФ на всеукраїнський референдум. Політик жорстко розкритикував нещодавню заяву глави Адміністрації президента Андрія Богдана, вказавши на небезпеку референдумів з питань національної безпеки в умовах гібридної агресії Росії.

 

"Виносити питання національної безпеки на референдум у часи, коли противник веде проти нас не лише гарячу війну, але й інформаційну - небезпечно і безвідповідально", - написав Вакарчук на своїй сторінці у Facebook ввечері в середу, 22 травня.

 

Політик нагадав про наслідки псевдореферендумів на окупованих територіях.


"Ми знаємо як закінчувалися "референдуми" на Донбасі й у Криму. Шкода, що новий глава АП цього не розуміє. Чи розуміє?", - поставив він риторичне питання.

 

"Так чи інакше, але це не нова політика. Це - стара політика", - резюмував Вакарчук.

 

Раніше п'ятий президент України Петро Порошенко закликав чинного главу держави Володимира Зеленського роз'яснити, що мав на увазі Богдан, коли говорив про референдум про "мир з Росією". Порошенко констатував, що заяви Богдана викликали у громадян побоювання, що команда нового президента готує ґрунт до капітуляції перед агресором.

 

 

Джерело: Дзеркало Тижня

 

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу