КИЕВ
14:50
Брюссель
13:50
Москва
15:50
Пятница, 29 марта 2024

Новости



Савченко не збирається йти в опозицію

23 апреля, 14:10  Политическая  Украина

Депутат Надія Савченко вперше після свого звільнення з СІЗО прийшла до Верховної Ради і розповіла про своє ставлення до Володимира Зеленського.

 

 

Вона заявила, що не збирається йти в опозицію.

 


"Старі політичні сили вміють працювати тільки так: або домовилися - і в коаліції, або не домовилися - і в опозиції. Я не буду ставати в опозицію. Мені вистачило, в принципі, прочитати програму кандидата, багато пунктів - це ті пункти, про які я заявляла два роки тому. Навіть три - рік вкрало моє ув'язнення", - сказала пані Савченко.


Вона додала, що побачила в програмі Володимира Зеленського "те, що там має бути".


"Тому я не буду ставати в опозицію. Буду це робити, лише якщо якесь конкретне питання, де потрібна дискусія, де потрібне досягнення компромісу. Я не з тих політичних сил, які встають в опозицію виключно для того, щоб не втратити електорат".Також Савченко спрогнозувала, що після майбутніх виборів до парламенту пройдуть чимало нових політичних сил.


"Політичні сили нової генерації - такі як "Слуга народу", як "Громадсько-політична платформа Надії Савченко". Думаю, пан Смішко теж буде мати якусь силу. І будуть сили старої генерації, які зараз наповнюють парламент, п'ять років підтримували війну, заробляючи на крові. Вони отримали вирок у вигляді Зеленського".


Говорячи про свої найближчі плани, Надія Савченко заявила, що продовжить працювати депутатом.


"Що ж до подальшого майбутнього - залишуся в політиці. Я буду не сама, а разом з людьми, які зараз поруч зі мною. Це партія "Громадсько-політична платформа Надії Савченко".


Джерело: BBC News Україна

Версия для печати








Обзор сети

Разместить рекламу